Projecten

Projecten

 

Hier vind je enkele projecten die we reeds verwezelijkt hebben.

Verbouwing achterkant woning

 

Voor de werken

Na de werken

Verbeter de lichtinval van je woning door gebruik van grotere glaspartijen. Hier werd gebruik gemaakt van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijke PVC-profielen. Niet alleen verbeter je hierdoor de lichtinval in huis, het uitzicht van je woonst maar ook de waarde van de woning stijgt dankzij het gebruik van perfect isolerende profielen en glaspartijen.

Volledige woning: ramen, deuren, poort, ...

Het uitrusten van een volledig woonst van ramen, deuren, poorten, ... behoort natuurlijk ook bij onze verwezelijkingen zowel nieuwbouw als bestaande woningen werken wij zonder problemen af naar de wensen van de klant. Dit gebeurt allemaal met de beste materialen en binnen de vooraf vastgelegde tijdspanne.

Opbouw, afwerking en resultaat veranda

Bij de bouw van onze projecten maken we niet alleen gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen maar ook ons werkmateriaal is volledig afgestemd op elk project om zo op een professionele, veilige en efficiënte manier te werk te gaan. Zodoende kunnen we de ongemakken tijdens de bouw tot een minimum herleiden en de projecten binnen het vooraf ingestelde termijn opleveren.